Hanki hyvät laitteet e-kirjojen lukemiseen mReselliltä

Hanki hyvät laitteet e-kirjojen lukemiseen mReselliltä

Aika ajoin lukupiireissä käydään keskustelua siitä, ovatko e-kirjat oikeita kirjoja. Osa kirjojen ystävistä suosii perinteisiä kirjoja, joihin on kiva tutustua esimerkiksi kirjamessuilla, mutta e-kirjat ovat saavuttaneet yhä useamman lukutoukan sydämen – mikä ei ole ihme, sillä e-kirjoja on helppo ottaa mukaan suuriakin määriä ja ne ovat helposti luettavissa aina silloin, kun lukemiselle on hetki aikaa. Lisäksi e-äänikirjat ovat siitä mukavia, että mielenkiintoisten tarinoiden pariin pääsee silloinkin, kun itse ei jaksa lukea. E-kirjoista on tullut jo niin suosittuja, että moni lukutoukka haaveilee jopa oman e-kirjan kirjoittamisesta. Hyvät laitteet ovat tärkeä osatekijä miellyttävissä e-kirjalukuhetkissä. Applen tuotteet, kuten iPhonet ja iPadit ovat erityisen hyviä laitteita e-kirjojen lukemiseen ja e-äänikirjojen kuunteluun. Uutena Applen tuotteet vain ovat monelle lukutoukalle liian kalliita, joten mikä neuvoksi?

Suosi kierrätettyjä Applen tuotteita

Kierrätetyt Applen tuotteet ovat hyvä valinta e-kirjojen lukemiseen ja e-äänikirjojen kuunteluun! Käytettyjen Applen tuotteiden ostaminen tuntemattomilta yksityishenkilöiltä on riskialtista, etenkin koska huijausyritykset ovat lisääntyneet sellaisissa palveluissa kuin tori.fi. Osoitteesta mresell.fi löydät kuitenkin kierrätetyt Applen tuotteet luotettavasti. Tuotteet on tarkistettu ja tarvittaessa huollettu ammattitaidolla. MResell tarjoaakin myymilleen tuotteille 12 kuukauden takuun, mikä lisää käytettyjen tuotteiden ostamisen turvallisuutta!

Mistä mielenkiintoisia e-kirjoja?

Kun hyvä laite on hankittu, kannattaa siihen asentaa e-kirjapalvelu. Monet alan palvelut tarjoavat uusille käyttäjille maksuttomia kokeilujaksoja ja ne kannattaakin hyödyntää, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan palvelun. Suosittuja palveluja ovat esimerkiksi Book Beat ja Nextstory. Palveluiden hinnat ovat yleensä melko edullisia – etenkin jos ehdit lukea tai kuunnella palvelun kautta useamman kirjan kuukaudessa ja jos vertaat hintoja perinteisten kirjojen hintoihin.

Juuri nyt mielenkiintoisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Joona Linnan uusimmat seikkailut Lars Keplerin jännittävässä kirjasarjassa tai tositarinaan perustuva Eerikan tarina, joka tosin ei välttämättä sovellu kaikista herkimmille lukijoille. Lastensuojelun ammattilaisten tosin soisi ainakin lukevan Eerikan surullisen tarinan, sillä alalla olisi tarinasta paljon opittavaa. Jos sinusta tuntuu, ettet juuri nyt oikein ehdi lukea, mutta haluaisit silti päästä uusien jännittävien tarinoiden pariin, kannattaa kokeilla e-äänikirjoja, joissa joku toinen lukee tarinan puolestasi ja sinä voit keskittyä kuunteluun!

astrology